tipuri plase tantari

Plase tip plisse

%plase tantari %plase tantari
Plasele tip plisse reprezinta ultima inovatie din domeniul plaselor de tantari. Aceste sisteme prezinta avantajul unei utilizarii extrem de usoare, fiind foarte fiabile datorita lipsei arcurilor. Acest aspect permite ca plasele sa nu fie pretensionate.

Plasele tip plisse pot fi montate atat in cadrul usilor cat si a ferestrelor iar actionarea poate fi realizata si pe plan vertical.

Sistemele de plase plisse au rama confectionata din aluminiu extrudat si plasa din fire cu o rezistenta foarte ridicata. Aceste sisteme pot fi utilizate mai ales pentru usi si ferestre cu latimi si inaltimi mari de la 3,2 m si respectiv 2,4 m.

Culisarea fara pretensionare reprezinta ultima inovatie in domeniu. Culorile standard pentru rame sunt alb si maro, dumneavoastra putand comanda plase plisse si in alte culori. Plasa este disponibila in culoarea gri inchis, culoare ce confera un aspect modern si elegant.

Plase pe balamale

%plase tantari %plase tantari
Plasele insecte pe balamale sunt ideale atat pentru ferestre cat si pentru usi, fixarea fiind posibila cu un ajutorul unui sistem extrem de fiabil si usor de actionat.

Rama plaselor pe balamale este confectionata din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic, iar plasa utilizeaza fibra de sticla de cea mai inalta calitate. Plasele pe balamale pot fi montate dar si demontate cu usurinta. Intretinerea este minina, aceasta necesitand doar o usoara curatare.

Plase tip rulou

%plase tantari %plase tantari
Plasete tip rulou se bucura de un design elegant si confera o protectie deosebita impotriva actiunii insectelor.

Ca si caracteristici tehnice importante amintim faptul ca materialele utilizate pentru confectionare plaselor respecta standarde inalte de calitate.
Ghidajul, axul si carcasa sunt realizate din aluminiu extrudat iar plasa din fibra de sticla ignifuga. Ghidajele plaselor tip rulou sunt dotate cu perii antivant. Plasele tip rulou pot avea inaltimea de pana la 2,4 m si latimea de pana la 2 m.